Trainingen op maat

Hoogvliegers in Beeld verzorgt trainingen op het gebied van hoogbegaafdheid en talentontwikkeling. De nadruk ligt bij Hoogvliegers in Beeld op de praktische toepassing van het geleerde. Dat wil zeggen leren door te ervaren en leren door te doen. De trainingen die gegeven worden zijn gericht op het implementeren van meer kennis envaardigheden omtrent hoogbegaafdheid en talentontwikkeling. Alle trainingen van Hoogvliegers in Beeld hebben als doel om het welbevinden van hoogbegaafde kinderen en jongeren te vergroten en ze uit te dagen om hun talenten in te zetten. Er worden diverse trainingen aangeboden die geschikt zijn voor scholen, opvoedinstanties, ouders, kinderen en jongeren.

Lezing Hanzehogeschool


Voorbeelden van bestaande trainingen die door Hoogvliegers in Beeld ontworpen en aangeboden worden zijn

 • Hoogvliegers gesignaleerd  (variërend van 2 tot 6 uur)
  Introductie training over hoogbegaafdheid
 • Veranderen doe je samen (variërend van 2 tot 4 uur)
  Specifieke training gericht op motiverende en oplossingsgerichte coaching
  om hoogbegaafde en begaafde leerlingen vooruit te helpen in hun leerontwikkeling
  en zelfstandigheid.
 • Motiveren… Hoe dan? (2 uur)
  Praktische training hoe je als docent een verrijkende opdracht kan ontwikkelen voor leerlingen die op zoek zijn naar meer uitdaging.
 • Als je begrijpt wat ik bedoel (3 sessies van 2 uur)
  Training gericht op de verschillende vormen van autisme. Er wordt uitgebreid stil gestaan bij kinderen die zowel ASS als hoogbegaafd gediagnosticeerd zijn. Welke begeleiding past het beste bij deze kinderen, wat mag je wel en niet van ze verwachten. Een training met veel praktische werkvormen en tips.
 • Foutje, kan gebeuren  (4 sessies van ieder een uur)
  Faalangst reductie training speciaal voor hoogbegaafde en begaafde leerlingen.

                                  Offerte opvragen

TraiIMG-20150430-WA0017ningen worden te allen tijde op maat gemaakt naar wens van de opdrachtgever, zodat de training zoveel mogelijk aansluit bij de behoefte van de deelnemers.

Heeft u interesse in het volgen van een training dan kunt u contact opnemen met Hoogvliegers in Beeld. In een persoonlijk gesprek licht ik graag de mogelijkheden toe.


Reacties zijn afgesloten.