Contact

Wil je een afspraak maken of heb je behoefte aan meer informatie? 

Neem dan geheel vrijblijvend contact op via:

 

Telefoon: 06-20969263

E-mail: hoogvliegersinbeeld@gmail.com

 

Hoogvliegers in Beeld

Goedenrade 44

5235 HN Den Bosch

 

KvK: NL001130216B34

 

VO op Niveau

Maureen heb ik bij onze gezamenlijke werkzaamheden leren kennen als een gedreven, consciëntieuze en creatieve trainer. Altijd op zoek naar hoe het nóg een stapje beter kan. Daarbij is ze zeer goed in het bedenken van aansprekende werkvormen en opdrachten.

In het kort: Kundig, professioneel en ook nog eens een mooi mens!

Deelnemer, Actief Executief

Dankzij de actieve spelvormen die ik heb geleerd bij de training Actief Executief, ben ik in staat om mijn leerlingen bewust te maken van hun executief functioneren en kan ik ze op een praktische manier ook begeleiden bij de ontwikkeling hiervan.

Deelnemer, Ouderavond Meierij

Gaaf om te zien hoe breinprincipes zo verweven zijn met de uitvoering van executieve vaardigheden. Ik heb mij tijdens de lezing geen moment verveeld en kan de tips direct toepassen bij mijn eigen kinderen.

Deelnemer training ASS en hoogbegaafdheid (Zuiderbos College)

Maureen is in staat om theorie om te zetten naar praktijk. Fijn om een training te volgen waar niet alleen het ‘waarom’ en ‘wat’ worden behandeld, maar juist de aandacht ligt op hoe je een kind verder kan helpen.

Michiel, 16 jaar

Ik heb geleerd om door te zetten als iets niet direct lukt. Maureen gebruikt soms een spel, zodat ik inzicht krijg in mijn eigen doen en handelen. Dat is soms best confronterend, maar legt wel de vinger op de zere plek.

Rosa, 13 jaar

Ik heb eindelijk een manier gevonden hoe ik het beste kan leren. Met die handige leertrucjes is Frans een stuk makkelijker geworden.

ADRES

Goedenrade 44

5235 HN Den Bosch

©Copyrights 2022 - Hoogvliegers in beeld